Casal d’Entitats Mas Guinardó

El Casal d

El Casal d’Entitats Mas Guinardó és un equipament municipal de proximitat que actua com a promotor de la vida social i associativa del barri. Està orientat a donar suport a entitats, grups estables i veïns i veïnes del districte, així com a acollir-los i promoure’n la convivència, la dinamització i la promoció social i cultural.

El Casal d’Entitats Mas Guinardó neix de la remodelació de l’antic Mas Guinardó, una masia històrica amb gran arrelament al barri; aquesta remodelació ha estat possible gràcies al conveni que el Districte d’Horta-Guinardó i l’Associació de Propietaris i Veïns del Mas Guinardó van signar el 2007, que buscava regular un nou ús de l’equipament i rehabilitar-ne l’edifici.

D’aquesta manera, s’han pogut incrementar i diversificar les activitats, augmentar el nombre d’entitats que en fan ús, i esdevenir una referència de proximitat per als veïns i veïnes del barri.

Propers esdeveniments

Nutrició i càncer.

Dijous, 28 Juliol, 2016 - 18:00

Xerrada a càrrec de la Sra. Rosa Rubio, farmacèutica i mestra en Estudis Biològics Naturistes “C”.Organitza: Grup de dones afectades pel càncer, Onco-mama

Avisos i notícies

Ens sumem a la campanya mobilitza’t per la selva !

Campanya de reciclatge de mòbils per protegir els ecosistemes africans ideada i organitzada pe l’Institut Jane Goodall. Punt de recollida de mòbils a la “selva del Casal” a partir del dia 7. Mobilitza’t! Part de la solució és a les nostres mans!

El Casal obre un Punt d'informació d’Economia Social i solidària al Guinardó.

Al Casal instal·lem aquest espai per a les altres economies al barri, economia social, solidària, de proximitat....Aquest juliol amb informacions del món del cooperativisme, manifest de la Diada, I Escola d’Estiu de l’Economia Solidària i llistat de le

Exposició "Construeix un món millor. Fes cooperativa!!"

Exposició que projecta el fet cooperatiu cap al futur d’una manera dinàmica i integradora. Produïda per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. Del 7 al 29 de juliol, vestíbul del Casal.

Exposició "#Ponte en mi piel"

Exposició fotogràfica en la qual es vol mostrar i sensibilitzar a la població de l’impacte que la urticaria crònica té en la qualitat de vida de qui la pateix.Del 7 al 29 de juliol, Sala d’Actes.

Casal Tancat dissabte 25 de juny !!