Casal d’Entitats Mas Guinardó

El Casal d

El Casal d’Entitats Mas Guinardó és un equipament municipal de proximitat que actua com a promotor de la vida social i associativa del barri. Està orientat a donar suport a entitats, grups estables i veïns i veïnes del districte, així com a acollir-los i promoure’n la convivència, la dinamització i la promoció social i cultural.

El Casal d’Entitats Mas Guinardó neix de la remodelació de l’antic Mas Guinardó, una masia històrica amb gran arrelament al barri; aquesta remodelació ha estat possible gràcies al conveni que el Districte d’Horta-Guinardó i l’Associació de Propietaris i Veïns del Mas Guinardó van signar el 2007, que buscava regular un nou ús de l’equipament i rehabilitar-ne l’edifici.

D’aquesta manera, s’han pogut incrementar i diversificar les activitats, augmentar el nombre d’entitats que en fan ús, i esdevenir una referència de proximitat per als veïns i veïnes del barri.

Propers esdeveniments

Cicle Salut i benestar: Resposta sexual femenina: de la funció a la disfunció sexual.

Dilluns, 26 Setembre, 2016 - 18:00

A càrrec de la Dra. Mónica González, Andródoga Fundacio Puigvert. Entrada oberta i gratuïta. Organitza: Grup Activity Girls.

xerrada Exercici físic com a prevenció del limfedema

Dimecres, 28 Setembre, 2016 - 19:00

Xerrada a càrrec de la Dra. Mª Josep Nadal Castells / Sr. Jordi Cuartero Archs

Avisos i notícies

Obertes les inscripcions als tallers de tardor 2016 !! La setmana del 26 al 30 en horaris de matí (de 10 a 13'30h).

EL GUINARDÓ ES MOU SENSE FUMS! Amb concert d'i xocolatada !!

Dijous 22 de setembre, en ocasió del Dia internacional sense cotxes,us oferim a l’esplanada del Casal:

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES del Taller de Foto de Nou Horitzó del 6 al 27 de setembre al vestíbul del Casal.

Punt d'informació d’Economia Social i solidària al Guinardó.

Al Casal instal·lem aquest espai per a les altres economies al barri, economia social, solidària, de proximitat....Al mes de setembre ens fem ressò de diverses experiències d’economies de pau, de la iniciativa Som Energia i del llibre “Economia

Exposició "#Ponte en mi piel"

Exposició fotogràfica en la qual es vol mostrar i sensibilitzar a la població de l’impacte que la urticaria crònica té en la qualitat de vida de qui la pateix. Tot el mes de setembre a la Sala d’Actes.