Casal d’Entitats Mas Guinardó

El Casal d

El Casal d’Entitats Mas Guinardó és un equipament municipal de proximitat que actua com a promotor de la vida social i associativa del barri. Està orientat a donar suport a entitats, grups estables i veïns i veïnes del districte, així com a acollir-los i promoure’n la convivència, la dinamització i la promoció social i cultural.

El Casal d’Entitats Mas Guinardó neix de la remodelació de l’antic Mas Guinardó, una masia històrica amb gran arrelament al barri; aquesta remodelació ha estat possible gràcies al conveni que el Districte d’Horta-Guinardó i l’Associació de Propietaris i Veïns del Mas Guinardó van signar el 2007, que buscava regular un nou ús de l’equipament i rehabilitar-ne l’edifici.

D’aquesta manera, s’han pogut incrementar i diversificar les activitats, augmentar el nombre d’entitats que en fan ús, i esdevenir una referència de proximitat per als veïns i veïnes del barri.

Propers esdeveniments

Curs "El respecte comença en tu: l’art de relacionar-te amb tu mateixa"

Dissabte, 28 Maig, 2016 - 10:15

En el marc dels Recursos per a la sostenibilitat personal, mama G organitza aquest curs pràctic per descobrir la relació amb tu per enriquir el teu desenvolupament personal i el de les teves filles i fills. A càrrec de: Mirari Bolumburu.

CREATIVES FENT XARXA

Dissabte, 28 Maig, 2016 - 16:00

En el marc del “Dia Internacional per la Salut de les Dones” i del BON VIURE al Guinardó, al Casal celebrem la creativitat femenina amb una mostra activa i creativa de tallers plàstics, dansa, collage, teatre, cançó, artesania, menjar, diàleg i música. A càrrec de dones d’entitats, grups i veïnes dels barris del Guinardó, Horta i Can Baró.

Avisos i notícies

CASAL TANCAT dilluns 16 de maig (festiu).

"Desconnecta’t del capitalisme, instal·lat les alternatives…". Campanya pel dia Mundial del Comerç Just.

El CEMG dóna suport a la campanya del Dia Mundial del Comerç Just el dia 14 de maig.

CREATIVES FENT XARXA. Dissabte 28 de maig, de 16h a 21h a l’esplanada del Casal

En el marc del “Dia Internacional per la Salut de les Dones” i del BON VIURE al Guinardó, al Casal celebrem la creativitat femenina amb una mostra activa i creativa de tallers plàstics, dansa, collage, teatre, cançó, artesania, menjar, diàleg i música.

CICLE SOSTENIBILITAT i Bon Viure al Guinardó “Construïm un barri en transició cap a altres economies”.

Aquest any el Casal acull el Cicle de Sostenibilitat amb la presentació d’un ventall d’iniciatives i espais de diàleg per reflexionar sobre "Com caminem cap a altres economies des de l’agro-ecologia, les energies renovables, el consum crític, l’autog

Exposició "Arpilleres indignades" del 9 al 31 de maig a la sala d'actes.

Entorn el “Dia Internacional per la Salut de les Dones”, l'exposició "Arpilleres indignades" mostra com les dones del món es posicionen des de la creativitat i l’art tèxtil pels drets humans i l’activisme.