Casal d’Entitats Mas Guinardó

El Casal d

El Casal d’Entitats Mas Guinardó és un equipament municipal de proximitat que actua com a promotor de la vida social i associativa del barri. Està orientat a donar suport a entitats, grups estables i veïns i veïnes del districte, així com a acollir-los i promoure’n la convivència, la dinamització i la promoció social i cultural.

El Casal d’Entitats Mas Guinardó neix de la remodelació de l’antic Mas Guinardó, una masia històrica amb gran arrelament al barri; aquesta remodelació ha estat possible gràcies al conveni que el Districte d’Horta-Guinardó i l’Associació de Propietaris i Veïns del Mas Guinardó van signar el 2007, que buscava regular un nou ús de l’equipament i rehabilitar-ne l’edifici.

D’aquesta manera, s’han pogut incrementar i diversificar les activitats, augmentar el nombre d’entitats que en fan ús, i esdevenir una referència de proximitat per als veïns i veïnes del barri.

Propers esdeveniments

Fem planter de tardor a l'hort del Mas Guinardó!

Dissabte, 3 Setembre, 2016 - 11:00

Dins del Cicle AGRO-ECOLÒGIC DE L’HORT URBÀ, el grup de l’hort del mas Guinardó s’obre al barri del Guinardó el primer
dissabte de cada mes per compartir les tasques agrícoles.Aquest dissabte "Fem planter de tardor!".

Memorial 11 de setembre al Guinardó!

Divendres, 9 Setembre, 2016 - 20:00

Record i homenatge als fets de l'11 de Setembre amb cants, lectures, ofrenes florals i ballada de sardanes al costat de la bandera situda a la plaça Salvador Riera, al costat del Casal. Organitza: Coordinadora d'Entitats del Guinardó

Avisos i notícies

EL GUINARDÓ ES MOU SENSE FUMS!

Dijous 22 de setembre, en ocasió del Dia internacional sense cotxes,us oferim a l’esplanada del Casal:

IX OBERT D’ESCACS d’ESTIU DEL GUINARDO MAS GUINARDÓ-PEONA I PEO De l’1 al 9 de setembre.

Torneig d’escacs de 9 rondes, amb esportistes en edat escolar. Organitza: Peona i Peó, Club d’Escacs

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES del Taller de Foto de Nou Horitzó del 6 al 27 de setembre al vestíbul del Casal.

Seguim amb la campanya mobilitza’t per la selva !

Campanya de reciclatge de mòbils per protegir els ecosistemes africans ideada i organitzada pe l’Institut Jane Goodall. Punt de recollida de mòbils a la “selva del Casal” tot el mes de setembre. Mobilitza’t! Part de la solució és a les nostres mans!

Punt d'informació d’Economia Social i solidària al Guinardó.

Al Casal instal·lem aquest espai per a les altres economies al barri, economia social, solidària, de proximitat....Al mes de setembre ens fem ressò de diverses experiències d’economies de pau, de la iniciativa Som Energia i del llibre “Economia