Agenda del Casal

Divendres, 31/03/2017

EXPOSICIÓ "RACONS DE BARCELONA"

10:00 to 21:00

Racons de Barcelona, és una exposició que recull algunes les millors fotografies realitzades pels membres del Grup de Fotografia de LUDÀLIA durant el curs 2015-2016.

Són fotografies que mostren diferents indrets de la ciutat. Aquets llocs més o menys coneguts que entre tots i totes hem decidit d’anar-hi i fotografiar.

Aquestes rutes fotogràfiques que hem anat  fent, ens fan descobrir o redescobrir llocs molt diversos, fixar-nos amb molts detalls que moltes vegades ens passen desapercebuts, aprendre trucs i diferents tècniques fotogràfiques,  interactuar amb la comunitat i amb els diferents membres del grup, veure i analitzar moltes fotografies, ser crítics, aprendre a seleccionar  fotos, etc.

I sobretot  gaudir dels indrets de la nostre fantàstica ciutat !!

Si ets curiós… i no saps on és el lloc d’alguna fotografia,  pregunta’ns i  farem memòria.

T’esperem!

Inauguració: Divendres 21 d’abril 19:00h

Organitza: Fundació Ludàlia

Projecte agro-ecològic de l'HORT URBÀ

11:00 to 13:00

Preparem les taules de cultiu i plantem tomàquets de les varietats barbastro, mallorquí, llarg i xerri.

El Grup de l'Hort del Mas Guinardó s'obre al barri del Guinardó el primer dissabte de cada mes, d'11 a 13 hores, per compartir les tasques agrícoles.

DANSA LLIURE - WORLD MUSIC

17:30 to 19:30

Una activitat per a totes les edats per  dansar, jugar, habita el cos, interactuar, vibrar amb el ritme, elevar-se amb l'emoció de la música en una gran sala molt ben sonoritzada.

Aquesta sessió estarà dedicada al record i benedicció dels nostres llinatges masculins, i a les emergents masculinitats en general.

Porta roba cómoda i aigua per beure. Aportació 5 euros.

Organitza: L'associació COMPÀS.